مزاج بلغمی Can Be Fun For Anyone
مزاج بلغمی Can Be Fun For Anyone
Blog Article
حذف روغن های صنعتی و جایگزین کردن آنها با روغن های طبیعی مانند روغن کنجد و زیتون.
پاسخ به رضوان سلام برای بوی بد دهان چه چیزی خوب است ممنون میشم راهنماییم کنید
در مقابل انجام ورزشهای کم تحرک نظیر اسکی به هیچ عنوان به افراد بلغمی توصیه نمیشود. افراد بلغمی مزاج بهتر است از شنا کردن به ویژه شنا در آب سرد خودداری کنند.
دمنوش به لیمو از نظر طبعشناسی دارای طبعی گرم و خشک است. به همین دلیل این دمنوش برای افراد بلغمی مناسب بوده و به آنها برای کاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام کمک میکند.
دستگاه ادراری: غلبه بلغم در کلیهها و مجاری ادراری باعث سنگ کلیه، اختلال عملکرد مثانه و بیاختیاری ادرار میشود.
اندامهای تولید مثل: غلبه بلغم و افزایش سردی در اندامهای تولید مثلی زنان و مردان با بزرگ شدن پروستات، افزایش خونریزی قاعدگی، عفونت رحم و ناباروری مشخص میشود.
با سلام نفخ و احساس پری معده از علائم غلبه بلغم هستند، اما تشخیص قطعی غلبه بلغم باید توسط پزشک متخصص طب سنتی انجام شود.
سبک زندگی, طب سنتی, معرفی محصولات بهنوش احمدی ۱۵ مرداد, ۱۴۰۰ ۳ مهر, ۱۴۰۳ نظرات زمان مطالعه: ۵ دقیقه
سلام من ی پسر ۱۲ساله دارم ک خلط پشت حلق داره زیاد سرماخورده میشه و اشتهای کاذب هم زیاد داره ممنون میشم راهنماییم کنید
دمنوش به لیمو / دمنوش به لیمو و آویشن / دمنوش دارچین / دمنوش بابونه / دمنوش زنجبیل / دمنوش بهارنارنج / دمنوش بادرنجبویه / دمنوش گل گاو زبان
متخصصان طب سنتی توصیه میکنند که افراد بلغمی مزاج مراقب حجم غذای مصرفی خود باشند و از پرخوری بپرهیزند. همچنین باید از غذاهای زودهضم استفاده کنند و غذا را خوب بجوند. معمولا رژیم غذایی برای بلغمیها شامل عسل، ادویه و خشکبار است و به آنها توصیه میشود که غذاهای آماده و فستفود را از برنامه غذایی خود حذف کنند.
کسانی که مزاج بدن click here شان سوداوی است اکثرا لاغر هستند و چهره ریز و کوچک دارند. در هر صورت این افراد اگر این مواردی که در زیر به آنها اشاره می شود را جز رژیم غذایی خود در نظر بگیرند و رعایت کنند می توانند از افزایش سودا در بدن پیشگیری کنند.
سلام عرض ادب لطفا خيلي زود زود مريض ميشوم بلغم دارم حساسيت دارم زكام وسينه بغل ميشوم شخي عضلات دارم نزله دارم لطفا چي دوائي صرف كنم
در علم مزاج شناسی افراد به صورت طبیعی ممکن است یکی از چهار طبع (چهار خلط) دم، صفرا، بلغم و سودا باشند؛ اما در اثر مصرف برخی از مواد غذایی ویا به دلیل سبک زندگی، ممکن است یکی از این خلطها در فرد افزایش پیدا کند و در نتیجه وضعیت سلامت فرد تغییر کند.